Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر سابق ایران در فرانسه گفت: اتفاق اخیر نیز (حمله به کشتی اسرائیلی در آب‌های امارات) بعد از موضوع انفجار نطنز در چارچوب زد و خورد‌های منطقه‌ای رخ داد.

ابوالقاسم دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص تنش‌های ایجاد شده در منطقه از جمله حمله اسرائیل به سایت غنی سازی نطنز و حمله به کشتی تجاری رژیم صهیونیستی در نزدیکی بندر فجیره در آب‌های امارات گفت: ماجراجویی که در منطقه ما با انفجار در سایت هسته‌ای نطنز شروع شد اتفاق مبارکی نبود و به نظر می‌رسد عده‌ای در این مسیر به دنبال بر هم زدن صحنه بازی منطقه و آنچه در وین می‌گذرد، هستند و با این رویکرد دست به این قبیل بازی‌ها می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سایت غنی سازی نطنز در سال گذشته نیز دچار اتفاقاتی از این دست شد و رخدادهایی، چون ترور دانشمندان هسته‌ای و ... نشان می‌دهد که آنچه نخست وزیر اسرائیل ادعا می‌کند که در تلاش است ایران را از دسترسی به دانش هسته‌ای دور کند، در حال جامه عمل پوشیدن به آن است و از هیچ اقدامی در این مسیر مضایقه نمی‌کند.

دلفی با اشاره به تنش‌های رخ داده در طول یک سال اخیر در صحنه آب‌های بین المللی و دریای عمان گفت: تعداد کشتی‌های تجاری رژیم صهیونیستی که بعد از سناریوی عادی سازی روابط اسرائیل با برخی کشور‌های منطقه اتفاق افتاد به نسبت بالا رفت و این کشتی‌ها به منطقه ما رفت و آمد بیشتری دارند. اتفاق اخیر نیز (حمله به کشتی اسرائیلی در آب‌های امارات) بعد از موضوع انفجار نطنز در چارچوب زد و خورد‌های منطقه‌ای رخ داد.

سفیر سابق ایران در فرانسه تصریح کرد: به هر حال اصل موضوع این است که رژیم صهیونیستی بعد از برگزاری انتخابات در آمریکا و جای خالی ترامپ در حقیقت یک حامی سفت و سخت را از دست داده کسی که به شدت از منافع صهیونیست‌ها دفاع می‌کرد و به تبع آن فشار‌های حداکثری علیه ایران را در دستور کار داشت.

وی ادامه داد: با روی کار آمدن بایدن صحنه مناسبات آمریکا و اسرائیل به شکلی عوض شد و این عوض شدن به آن معنی است که زمین بازی که ترامپ ایجاد کرده بود برای بایدن استفاده نشد البته این به معنی جنگ اسرائیل و آمریکا نیست، اما نوع مناسبات این دو متفاوت از گذشته است.

دلفی تصریح کرد: با این حساب اسرائیل و نخست وزیر آن که این روز‌ها با تشکیل کابینه و مسائل داخلی در کشور خود روبروست به دنبال جهت دهی به افکار عمومی در داخل و منطقه است لذا با مواضع آمریکا در خصوص بازگشت به برجام به شدت مخالف است و علنا عنوان کرده است به نتیجه رسیدن برجام را برنمی تابد و آن را به هم خواهد زد لذا به موازات برگزاری مذاکرات در وین این حادثه آفرینی‌ها در دستور کار رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

سفیر سابق ایران در فرانسه در پایان ان گفتگو با اشاره به اینکه همه شواهد حکایت از آن دارد که سایت هسته‌ای نطنز توسط اسرائیل مورد هدف قرار گرفته است، گفت: به نظر من مجموع آنچه در حال رخداد است تلاش اسرائیل برای بر هم زدن صحنه و ایجاد درگیری نظامی در منطقه است تا به این ترتیب افکار عمومی را از توجه به مذاکرات و شکل گیری برجام منحرف کند .

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کشتی اسرائیلی سایت نطنز برجام دلفی سفیر سابق ایران در فرانسه آب های امارات رژیم صهیونیستی حمله به کشتی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۶۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل

در حالی که پیش از این شاهدان عینی علاوه بر حمله انتحاری از تیراندازی نظامیان آمریکایی به سوی مردم خبرداده بودند به تازگی نیز «سی.ان.ان» گزارش داد که بخشی از تلفات ناشی از شلیک بوده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری سی.ان.ان در گزارشی اعلام کرد به شواد جدیدی دست یافته است که روایت وزارت دفاع آمریکا از تلفات حمله انتحاری داعش در فرودگاه کابل در سال 1400 را به چالش می‌کشد.

بر اساس این گزارش، ویدئوها و شواهد و شاهدان جدید نشان می‌دهد که بخشی از تلفات مردم در فرودگاه کابل ناشی از تیراندازی‌های گسترده و مستقیم بوده است.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در تحقیقاتش اعلام کرده بود تلفات حمله دو سال پیش داعش در خارج از فرودگاه کابل به دلیل انفجار بوده است و نظامیان آمریکایی فقط سه بار برای هشدار هوایی شلیک کرده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها در رویداد فاجعه‌بار فرودگاه کابل در 26 آگوست 2021 میلادی 13 نظامی آمریکایی و دستکم 170 غیرنظامی افغان جان خود را از دست دادند.

این شبکه خبری پس از بررسی ویدئوهای جدید ضبط شده توسط یک تفنگدار دریایی و همچنین براساس شهادت ‌10 نظامی دیگر آمریکایی و شاهدان محلی در گزارش خود آورده است تیراندازی‌های متعددی پس از انفجار رخ داده است.

آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بودپنتاگون انفجار فرودگاه کابل را بار دیگر بررسی می‌کندعضو کنگره: عدم پاسخگویی بایدن در جریان حمله مرگبار به فرودگاه کابل قابل درک نیست

برخی از پزشکان افغان هم که توسط تماس ناشناس تهدید شده بودند اکنون به سی.ان.ان گفته‌اند که گلوله‌های زیادی را از بدن زخمی‌ها خارج کردند.

یک تفنگدار که به شرط محفوظ ماندن هویتش با سی‌ان‌ان مصاحبه کرده گفته که شاهد شلیک‌ها از جایی بوده که نیروهای آمریکایی در آنجا مستقر بودند.

این گزارش درحالی منتشر می‌شود که پیش‌تر واشنگتن‌تایمز به نقل از منابع خود گزارش داد  آمریکا عامل انتحاری حمله به فرودگاه کابل را از هند به افغانستان منتقل کرده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خط و نشان وزیر اسرائیلی برای نتانیاهو
  • وزیر اسرائیلی به نتانیاهو: به رفح حمله نکنی، کابینه‌ات ساقط می‌شود
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه پرتغال با امیرعبداللهیان درباره کشتی اسرائیلی توقیف شده
  • بالانسر ایران و اسرائیل
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • حمله جنگنده‌های اسرائیلی به مقر صلیب سرخ در غزه
  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت