Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در این طومار که روز سه‌شنبه در تارنمای این گروه قرار گرفته شده و در حال جمع‌آوری امضا هستند، آمده است:

"به محض اینکه گفت‌وگوی ایران و آمریکا شکل گرفت، در یکشنبه ۱۱ آوریل ۲۰۲۱، در حالیکه لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در دیدار با مقامات اسرائیلی بود، اسرائیل یک حمله سایبری را در تاسیسات هسته‌ای ایران رقم زد که نه تنها می‌توانست نشت هسته‌ای داشته باشد بلکه قصد آن خرابکاری در هدف دولت بایدن برای احیای توافق هسته‌ای ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران با افزایش سطح غنی سازی اورانیوم به ۶۰ درصد به آن پاسخ داد.

لطفا صحبت کنید و اقدامات اسرائیل را در خرابکاری گفت‌وگوهای دولت بایدن برای احیای توافق هسته‌ای ایران محکوم کنید.

حمله به نطنز آخرین سری از حملات اسرائیل برای خنثی‌سازی مذاکرات انجام شده با ایران است. تابستان گذشته، تعدادی انفجار با مشارکت اسرائیل در سراسر ایران همچون آتش‌سوزی در سایت نطنز و در نوامبر ۲۰۲۰، عوامل اسرائیل، محسن فخری‌زاده یک دانشمند برجسته ایرانی را در شهر آبسرد خارج از تهران ترور کرد.

اگر ایران پاسخ می‌داد، آمریکا باید درگیر یک جنگ همه‌جانبه می‌بود.

مقامات اسرائیل به طور مستقیم در کنگره آمریکا لابی می‌کنند تا این توافق را لغو کند. در ۲۰۱۵ هم نتانیاهو به واشنگتن سفر کرد تا در نشست مشترک کنگره بکوشد که مذاکرات اولیه اوباما را قطع کند.

اکنون نیز، یوسی کوهن رئیس موساد به واشنگتن سفر خواهد کرد تا با مقامات ارشد کاخ سفید و مقامات اطلاعاتی آمریکا دیدار کند. او امیدوار است با بایدن هم مستقیم صحبت کند تا دولت را متقاعد کنند که ایران جزئیات برنامه هسته‌ای خود را مخفی کرده است و نمی‌تواند اعتماد شود.

در واقع از کشوری که بر خلاف ایران، سلاح اتمی دارد و هرگونه اطلاعات برنامه اتمی خود را افشا نمی‌کند، مضحک است.

بیائید صریح باشیم. تنها یک نهاد است که می‌تواند نتانیاهو را از تشدید تنش‌ و خطر بازدارد، رئیس جمهوری بایدن و دولتش.

لطفا نخستین گام را در این زمینه بردارید و با محکوم کردن یورش اسرائیل به دیپلماسی آمریکا برای احیای توافق هسته‌ای ایران، صحبت کنید.

 اکنون بیش از هر زمان دیگری، حیاتی است که کنگره آمریکا خشم خود را نشان دهد و به اسرائیل بگوید دست از این کار بردارد.

برچسب‌ها کنگره آمریکا برجام نطنز اسرائیل ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنگره آمریکا برجام نطنز کنگره آمریکا برجام نطنز اسرائیل ایران اخبار کنکور هسته ای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۳۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تل آویو: به یک شرط حمله خود را عقب می اندازیم

به گزارش همشهری آنلاین «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز شنبه در حساب کاربری خود در ایکس گفت اگر دستیابی به توافق تبادل اسرا صورت بگیرد، حمله نظامی اسرائیل به رفح به تعویق می افتد.

در همین زمینه، «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی گفت: «اگر انتخاب بین توقف جنگ در غزه و انعقاد توافق اسرا است، پس باید به سمت توافق پیش برویم.»

همچنین امروز خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه پس از انتشار پیام ویدئویی القسام درباره کشته شده ده‌ها نفر از اسرای صهیونیست در حملات رژیم صهیونیستی به غزه عنوان کردند: اسرائیل باید انتخاب کند، حمله به رفح یا توافق برای مبادله اسرا؟!

خانواده‌های اسرای صهیونیست تأکید کردند: «باید جنگ را متوقف کرد و بهای آن را پرداخت و حمله به رفح صرفا هزینه‌ای اضافی خواهد بود.»

القسام به تازگی در پیامی ویدئویی اعلام کرد: «فشار نظامی منجر به کشته شدن ده‌ها اسیر اسرائیلی در دستان ما شد و بقیه اسرا را هم از جشن گرفتن عید پسح همراه با عزیزانشان محروم ساخت.»

کد خبر 847609 برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • حمله به رفح دور اما نزدیک!
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تل آویو: به یک شرط حمله خود را عقب می اندازیم
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟