Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلبریتی‌هایی که برای کوچک‌ترین حوادث در غرب در شبکه‌های مجازی اعلامیه صادر کرده و اشک می‌‌ریزند؛ و یا از اتفاقاتی که در کشور رخ می‌دهد برای جلب توجه دولت‌‌های غربی استفاده می‌کنند؛ نوبت به ملت ایران که می‌رسد، سکوت اختیار می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، ۲۲ فروردین‌ماه سال جاری بود که رژیم صهیونیستی در یک اقدام تروریستی سایت هسته‌ای نطنز را مورد حمله سایبری قرار داد، اقدامی که به گفته عراقچی معاون وزیر امور خارجه به طور مستقیم سلامت و امنیت مردم را مورد تهدید قرار می ‌دهد ومصداق بارز جنایت علیه بشریت تلقی می ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنایت های رژیم صهیونیستی را می توان در سنواتگذشته هم مشاهده کرد به گونه ای که در سال ۹۹ طی یک عملیات تروریستی از سوی سرویس های جاسوسی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی، دانشمند هسته ‌ای کشورمان محسن فخری ‌زاده ترور شده و به شهادت رسید.   با شهادت دانشمند هسته‌ ای کشورمان و حمله سایبری اسرائیل به نطنز مردم ایران به این جنایات واکنش نشان داده و آن را محکوم کردند، البته در این بین بارها شاهد بوده‌ ایم که سلبریتی‌ ها، در مسائلی که کم‌ ترین ارتباط را با حوزه تخصص ‌شان دارد، موضع گرفته و اظهار نظر می‌کنند.   اما زمانی که از آنها انتظار می‌رود تا درباره موضوع مهمی که واکنش اغلب مردم کشور را در پی داشته، مواضع خود را روشن کنند، سکوت اختیار می‌کنند به گونه ای که در مورد حمله سایبری به نطنز هم همچون سایر مواردی که دشمن به کشور تعدی داشته است، مثل کبک سر در برف فرو برده و اظهار نظری نکنند.    سلبریتی‌هایی که برای کوچک‌ترین حوادث در غرب در شبکه های مجازی اعلامیه صادر کرده و اشک می ‌ریزند؛ و یا از اتفاقاتی که در کشور رخ می‌دهد برای جلب توجه دولت‌ های غربی استفاده می‌کنند؛ نوبت به ملت ایران که می‌رسد، سکوت اختیار می‌کنند. حتی مواضعشان در رابطه با حوادث و اتفاقات داخل کشور بوی غرب پرستی می‌دهد.    گرچه بی ‌اعتنایی این جماعت به منافع ملی مدتهاست که برای مردم ثابت شده، اما به زعم خودشان با سکوت پیشه کردن در ماجرایی مثل ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان و امروز جنایت اسرائیل در نطنز، می ‌توانند وجهه‌ ای روشنفکرانه از خود نشان دهند.   در ادامه واکنش جمعی از فعالان توئیتری را درباره سکوت سلبریتی ها نسبت به حادثه نطنز مشاهده خواهید کرد:  

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۳۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا

 آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز جمعه به وقت محلی مدعی شد تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به دلیل جنگ در غزه نشانه دموکراسی آمریکایی است.

بلینکن در نشستی خبری در چین در پاسخ به سئوالی درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا درباره غزه مدعی شد درک می‌کند که این جنگ «احساسات پرشوری» را برانگیخته است و دولت بایدن تمام تلاش خود را برای توقف جنگ انجام می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، از شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

وزیر خارجه دولت بایدن گفت: «در کشور ما، این یکی از ویژگی‌های بارز دموکراسی است که شهروندان می‌توانند دیدگاه‌ها، نگرانی‌ها و خشم خود را در هر زمانی که بخواهند ابراز کنند و به باور من این تجلی قدرت کشور و قدرت دموکراسی است.»

بلینکن در عین حال از اینکه در این تجمعات، دانشجویان به جنبش حماس اعتراض نکرده اند، به آنان انتقاد کرد و گفت که در این اعتراض ها «آن چنان در مورد حماس سکوت شده است که گویی حتی بخشی از ماجرا نیست.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا پس از سفر سه روزه به چین در پاسخ به سوالی درباره تظاهرات حامی فلسطین که در روزهای اخیر در دانشگاه‌های آمریکا مدعی دفاع از حق اعتراض آمریکایی‌ها شد و گفت که مواردی وجود داشته است که عبارات واضحی از یهودستیزی وجود داشته است، اما «اعتراضات فی نفسه یهودستیزانه نیستند».

بلینکن گفت: «آنچه که ما نیز می‌بینیم، مردم، جوانان، افراد از طبقات مختلف است که بسیار پرشور هستند و احساسات بسیار قوی درباره (درگیری) دارند.»

او همچنین بر اهمیت چنین بیانی در دموکراسی ها تاکید کرد. او گفت: «در کشور، جامعه و دموکراسی ما، اظهار نظر در مورد آن، هم مناسب است و هم محافظت می‌شود».

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش ترکیه به حمله وزیرخارجه اسرائیل به اردوغان
  • عکس| واکنش توییتری پویانفر به اعتراضات دانشگاهیان آمریکا علیه اسرائیل
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • واکنش جمیله علم الهدی به اخبار مربوط به برخورد بد با زنان در ایران