Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@04:32:45 GMT

حادثه یا حمله سایبری؟

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۹۵۶۱

حادثه یا حمله سایبری؟

بامداد دیروز بود که منابع رسانه‌ای وقوع حادثه در تأسیسات هسته‌ای نطنز را اعلام کردند؛ رویدادی که بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان آن را حادثه‌ در بخشی از شبکه توزیع برق تأسیسات غنی‌سازی شهید احمدی روشن و صهیونیست‌ها آن را حمله سایبری از جانب خود خواندند.

پس از انتشار این خبر، کمالوندی نخستین فردی بود که به آن واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: حادثه «نطنز» صدمات انسانی و آلودگی به دنبال نداشته است. سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه بامداد روز یکشنبه حادثه‌ای در بخشی از شبکه توزیع برق تأسیسات غنی‌سازی مجتمع غنی‌سازی شهید احمدی روشن رخ داده است، افزود: علت حادثه در دست بررسی است و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.

اما سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختلال در شبکه برق سایت هسته‌ای نطنز آن را بسیار مشکوک به خرابکاری و نفوذ دانست. مالک شریعتی در صفحه توییتر خود نوشت: این اتفاق در سالگرد روز ملی فناوری هسته‌ای و در خلال تلاش ایران برای وادار کردن غربی‌ها به لغو تحریم‌ها بسیار مشکوک به خرابکاری و نفوذ است. محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس هم در نشست روز گذشته خانه ملت در تذکر شفاهی خطاب به هیئت مذاکره‌کننده با گروه ۱+۴، با بیان اینکه همزمان با مذاکرات وین شاهد حادثه‌ای در تأسیسات نطنز بودیم، گفت: باز اعتماد دیگر و باز ضربه و خیانتی دیگر!

ادعای صهیونیست‌ها در مورد حادثه نطنز

بروز حادثه در تأسیسات اتمی نطنز در فاصله‌ای کمتر از ۲۴ ساعت از زمان برگزاری مراسم روز ملی فناوری هسته‌ای و اعلام کشورمان در راه‌اندازی دوباره مرکز مونتاژ سانتریفیوژهای پیشرفته به وقوع پیوسته است. در حالی که هنوز جزئیات این حادثه از سوی مقامات کشورمان اعلام نشده رسانه‌های اسرائیل مدعی دست داشتن این رژیم در این اتفاق شدند. شبکه دولتی «کان» اسرائیل، بروز این حادثه را نتیجه «حمله جدید سایبری اسرائیل» اعلام کرد. در این گزارش به منبع موثق خبر اشاره نشده است اما در توضیح آن به وجود کرم رایانه‌ای استاکس‌نت که از سوی اسرائیل، در آغاز دهه گذشته موجب بروز اخلال جدی در فعالیت سانتریفیوژهای نطنز شد، اشاره شده است.  ۱۳ تیرماه سال گذشته نیز انفجاری در تأسیسات اتمی نطنز رخ داد که کشورمان آن را «خرابکاری» نامید. بهروز کمالوندی، آذر ماه پارسال با اشاره به انفجار در نطنز گفت: عوامل حادثه نطنز با اتفاقی که برای محسن فخری‌زاده افتاد یکی است و به نظر می‌رسد اسرائیل «در این قضایا نقش دارد». در نهایت اینکه به نظر می‌رسد موضع‌گیری درباره اتفاق روی داده در تأسیسات هسته‌ای شهید احمدی روشن که مقامات کشورمان گفته‌اند حادثه بوده و صهیونیست‌ها مدعی هستند اقدامی خرابکارنه از سوی آن‌هاست کمی زود است و باید تا مشخص شدن ابعاد حادثه کمی صبر کرد. اما قدر مسلم آنکه اگر این حادثه توطئه‌ای برنامه‌ریزی شده از سوی رژیم جنایتکار صهیونیستی باشد هیچ‌گونه مماشات جایز نیست و باید به جد، پاسخگو کردن صهیونیست‌ها در مقابل این دست حوادث از طریق پاسخ متقابل و همچنین پیگیری در مجامع بین‌المللی مد نظر قرار گیرد. گفتنی است، رئیس جمهور روز شنبه از بازسازی کامل بخش تخریب شده تأسیسات هسته‌ای نطنز خبر داده بود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تأسیسات هسته ای نطنز حادثه حمله سایبری صهیونیست ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۹۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نطنز گفت: شب گذشته برای اولین بار گروه بین‌المللی ایسکارسا که یکی از تشکل‌های حرفه‌ای بین‌المللی مرمت بنا‌های تاریخی و سازه‌ای معماری محسوب می‌شود از مجموعه تاریخی مسجد جامع و بقعه شیخ عبدالصمد، بافت تاریخی اطراف مسجد جامع و آتشکده ساسانی نطنز بازدید کردند.
حسین یزدانمهر افزود: گروه بین المللی ایسکارسا در بحث مرمت آتشکده ساسانی قرار است در خصوص نحوه مرمت و ایجاد گنبد آتشکده اعلام نظر کنند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نطنز با بیان اینکه در خصوص بقعه شیخ عبدالصمد قر ار است این گروه کار پژوهشی داشته باشند، گفت:: یکی از پیشنهاد‌های این گروه حفاظت از کتیبه منحصربه‌فرد به جای مانده در زیر گنبد بود، این کتیبه با قدمت بیش از هزار سال متعلق به اواخر قرن سوم دوره دیلمی و آل‌بویه (۳۸۹ ه. ق) است که خط کوفی تلفیق گچ و آجر آن در دهه‌های گذشته توسط مرحوم دکتر شیرازی معمار برجسته کشور نمایان شد و باید با بررسی بیشتر و اجرای عملیات ویژه از آن حفاظت شود که به‌زودی در دستور کار اداره کل استان قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: گروه بین المللی ایسکارسا زیر نظر سازمان یونسکو فعالیت داشته و به شکل ان جی او فعال هستند و مرت آثار تاریخی را بررسی کرده و به لحاظ فکری و پژوهشی میزان دقت مرمت‌های انجام شده و بررسی می‌کنند.
شهرستان ۴۷ هزار نفری نطنز در فاصله ۱۲۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد